CĂRȚI

Anatol Basarab este psiholog, numerolog și autorul best-seller-urilor „Proprietarul Galaxiei”, „Numerologia în viața fiecăruia”, „Viața care ne trăiește” și „Anul devenirii tale”.
Însetat de cunoaștere și acumularea informațiilor din diferite domenii, el a studiat bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind membru fondator al organizației „Omul Viitorului”.
Pasionat de științele spirituale, Anatol Basarab și-a început studiul în domeniile numerologiei, psihologiei și parapsihologiei la universități din Moscova și a continuat în România, obținând diploma de master în psihologie și devenind membru al diverselor asociații și organizații de psihologie ezoterică și spirituală, cât și de medicină complementară, atât din țară, cât și din străinătate. Este membru al OSHO Academy of Initiation din India.
Dorința de a-și ajuta semenii și de a le împărtăși cunoștințele sale îl îndeamnă spre scris și organizarea de numeroase cursuri și conferințe de numerologie și pe teme complexe de psihologie.
De peste 20 de ani, Anatol Basarab îi îndrumă și pregătește pe toți cei interesați de extinderea conștiinței, experimentarea dimensiunilor propriei ființe și de îmbunătățirea calității vieții, devenind un nume de referință în domeniu și un model prin atitudine și mentalitate de învingător.

 

Cărțile lui ANATOL BASARAB pot fi comandate pe site-ul CĂRȚICUSENS.RO

Numerologia in viata fiecaruia – cumpara

 

Anul devenirii tale – cumpara

 

Viata care ne traieste – cumpara

 

Audiobookul „Viața care ne trăiește” NU poate fi descărcat. Accesul este valabil timp de 1 an de la achiziţionare. Audiobook-ul poate fi ascultat de pe smartphone, tableta sau calculator doar accesand site-ul, cu parola primită pe email.

Vă rugăm să analizați cu atenție dacă audiobookul este de interes pentru dvs., pentru că nu se poate returna, fiind un produs digital.

Autentifica-te in contul tau

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up