De ce depinde fericirea femeii astazi?
Ce loc ocupa familia in ceea ce numim noi fericirea femeii?
Inainte ca femeile sa inceapa a purta o lupta pentru drepturile egale cu cele ale barbatului, problema creeri unei familii, in societate practic nu exista. Sarcina principala a femeii era de a conduce cu iscusinta casa.
Fetele erau invatate acest lucru inca de pe bancile institutiilor de invatamant si chiar mai inainte, inca din copilarie. In societatea moderna, se considera ca baza unui comportament de succes in interactiune, il reprezinta comportamentul de tip masculin, care tot mai mult li se inoculeaza femeilor. In timpurile noastre, femeia poate avea succes in business, ocupa pozitii de conducere, pozitii in stat si intra in competitii si lupte politice, economice si de tot felul, alaturi de barbat. Dar in acelasi timp, tot mai putin se gandeste la familie. Si toate acestea s-au intamplat, pentru ca societatea moderna a distrus aproape cu totul, notiunile legate de puterea feminina. Tot mai mult sunt cultivate calitatile exterioare ale femeii, sex apeallul, sexualitatea, atractia sexuala sau capacitatea de a flirta. Insa apare intrebarea : Cat de mult, aceste criterii contemporane a reusitei si succesului o fac pe femeie fericita?
Din punct de vedere al culturii vedice, fericirea se afla in corpurile fine ale omului, adica in structura sa psihica. Psihicul, are o constructie concreta si foarte asezata si din acest motiv, omul se naste direct cu o anumita capacitate de a fi fericit. Constructia psihica a femeii se diferentiaza foarte mult de structura si constructia psihica a barbatului. Si tocmai din acest motiv, femeii nu i se potrivesc conceptiile masculine despre fericire care astazi sunt propagandistic raspandite in lume.
Femeia detine o structura feminina a corpurilor energetice si tocmai din aceasta cauza, ea, intelege fericirea inca de la nastere sau poate chiar din momentul vietii intrauterine, total diferit de cum percepe o structura masculina a psihicului, notiunile si starile de fericire. 80% din ceea ce numim fericire, femeia o absoarbe din familie, nu din societate, nu din business, nu din relatiile cu sociatea sau cu oamenii, ci anume din interactiunile din cadrul familiei.
Astfel, trebuie extrem de bine inteles, ca barbatul in familie, are obligatii foarte bine determinate si concrete pentru ca femeia sa fie fericita, la fel cum si femeia detine obligatii si sarcini extrem de concrete si reale care il fac pe barbatul ei fericit.
Inainte de a vorbi despre aceste obligatii si sarcini, trebuie sa stim ca natura feminina detine o serie intreaga de neajunsuri ascunse. Acestea sunt ascunse de ochiul barbatului, la fel de bine ca si de ochiul femeii, purtatoarea acestor neajunsuri psihice.
Femeii ii este greu si uneori imposibil sa inteleaga natura neajunsurilor sale. Femeia nu reactioneaza la situatii. Ea le creeaza. La aparitia unei oarecare situatii, noi vedem doar rezultatul in forma de reactie a barbatului si nu observam cauza aparitiei situatiei, catalizatorul careia este femeia.
Femeia trebuie sa acorde o atentie deosebita regulilor pe care ea trebuie sa le indeplineasca pentru ca la nivelul campurilor fine, sa nu creeze situatii in urma carora barbatul va reactiona negativ, in planul gosier al existentei. Acest lucru va aduce o gramada de probleme in viata familiala. Insa noi deja stim ca 80% din fericirea femeii se ascunde si se gaseste in viata de familie. Conform traditiei vedice, exista reguli concrete care contribuie la crearea unei familii fericite. Neincalcarea carora, permite femeii sa fie absolut fericite. Aceste reguli sunt construite exclusiv in baza particularitatilor psihicului feminin.
Fericirea in viata familiala, depinde de cat de mult barbatul isi pretuieste sotia .
Barbatul cu adevarat apreciaza o femeie, doar intr-o singura situatie – atunci cand aceasta este absolut inabordabila, chiar si pentru el. Cand barbatul este convins de inabordabilitatea femeii 100%, atunci el este pregatit sa o ia de sotie si sa o aprecieze cu adevarat. Iar acest lucru va crea baza fericirii femeii.
Din acest motiv, este atat de important, ca femeia sa dobandeasca respectul barbatului inainte de casatorie.
De ce este atat de importat ca femeia sa dobandeasca respectul barbatului inca inaintea casatoriei?
Pentru ca, odata ce barbatul primeste „fericirea”, dobandeste placerea lui sexuala de la o femeie, acesta incepe rapid sa piarda interesul fata de femeie iar iubirea lui incepe sa se topeasca.
Femeia dimpotriva, incepe rapid si puternic sa se lege de un barbat. Acest lucru creeaza o situatie conflictuala, deoarece femeia, legandu-se de barbat, doreste uneori inconstient, ca acesta, in mod garantat sa se responsabilizeze fata de ea. Dar in acelasi timp, femeia, devine pentru barbat tot mai putin si mai putin interesanta. Din aceasta cauza, femeia nu trebuie sa permita ca cineva sa se foloseasca de ea inainte de casatorie. Aici femeile pot vocifera si se pot revolta cum ca, cu o astfel de atitudine, in general ramai nemaritata si in veci nu iti mai gasesti un partener.
Va spu eu. Daca omul este neserios si isi doreste doar sex, atunci, neexistand posibilitatea realizarii acestuia intr-o forma rapida, acesta, singur se va indeparta si va dispare din viata femeii. Insa daca barbatul este serios, acesta va iubi o astfel de femeie din ce in ce mai mult.
Asa ca femeilor le este bine sa cunoasca un secret – Iubirea masculina nu are granita!
Iubirea barbatului este asemeni unui soare ce se aprinde tot mai tare. Anume pentru a aprinde aceasta iubire, femeia trebuie sa reziste in fata presiunilor psihologice a barbatului, sa ii potoleasca ardoarea, iar pentru acest lucru, ea trebuie sa detina o foarte mare putere psihica interioara.
Aceasta putere, femeia o poate avea la orice varsta. Soarele puternic al femeii, din horoscop, trebuie anume sa se manifeste in directia sfaramarii presiunii masculine. Numai in acest fel, barbatul nu va uita niciodata drumul pe care a mers pentru a-si dobandi sotia; iar acest lucru il va face sa isi indeplineasca obligatiile cat mai bine in fata femeii, pe durata intregii vieti.
Daca barbatul isi indeplineste obligatiile sale masculine in fata femeii, atunci fericirea femeii nu are cum sa nu apara. Trebuie sa intelegeti ca femeia reprezinta un tragaci, atat in directia creeri unei familii fericite cat si in distrugerea acesteia, avand cauzele in campurile energetice fine.
Ultimul, in aceste procese de interactiune, totdeauna este barbatul. Daca barbatul o data deja a stat in genunchi inaintea femeii, cu dorinta de a creea o familie, atunci acesta, va mai sta si alta data in genunchi, cu scopul si dorinta de a o pastra. Daca se intampla invers, adica femeia dobandeste un barbat si ii propune acestuia sa creeze o familie, atunci aceasta creeaza o putere distrugatoare inca din etapa initiala creeri familiei.
Asadar, regula nr 1 : Femeia trebuie sa ingenuncheze barbatul inca in etapa premergatoare creeri familiei ! Aici femeia, este datoare sa nu isi manifeste inca cu putere, sentimentele si emotiile sale si sa nu arate barbatului ca deja il iubeste.
Femeia trebuie sa se tina la distanta si mereu sa verifice cu orice ocazie si in orice situatie, cat de serios este barbatul in intentiile sale.
Regula nr 2 : Femeia nu trebuie sa fie legata psihic de niciun barbat sau obiect. Daca femeia este legata psihic de ceva, orice, inclusiv barbat, care nu doreste sa se casatoreasca cu ea, atunci aceasta va atrage in directia ei, numai un barbat nedestoinic. Un barbat nobil, onest si puternic, doar atingandu-se cu privirea de o femeie, instantaneu poate cunoaste daca acea femeie ii poate apartine sau nu e cazul. Acest tip de barbat,niciodata nu isi va lua de sotie, o femeie care deja este legata de cineva sau ceva, pentru ca aceasta deja cuiva apartine, este ocupata. Femeia poate fi ocupata de business, de salonul de coafura, de scopul ei sau de un alt barbat. Un barbat puternic nu are nevoie de o femeie ocupata, legata de ceva. El va prefera o femeie libera ce nu apartine nimanui.Doar lui. Si cu aceasta el va dori sa creeze o familie, doar a lui. Femeile, intalnind barbati casatoriti si fericiti, se agata de ei si deja nu mai pot fi psihic libere iar acest lucru le face pe ele sa isi distruga propria soarta.
Daca femeia este in deplinatatea puterilor sale si a varstei, aceasta poate sa iubeasca 5, chiar si 10 barbati. Acest tip de iubire superficiala, de suprafata, ii este data femeii, pentru ca aceasta, sa aiba posibilitatea alegerii si sa nu greseasca in alegerea barbatului ei, deoarece 80% din fericirea femeii depinde de barbatul ei. Atunci cand femeia se afla in faza alegerii barbatului, ea trebuie sa se tina la distanta de acestia, adica sa nu creeze o dependenta.
Acelasi proces, la barbati, decurge exact invers: barbatii se indragostesc puternic, deodata si se leaga numai de o femeie, gandindu-se doar la ea, desi pot foarte usor sa treaca de la una la alta. In aceasta situatie, barbatul, chiar daca trece de la o femeie la alta, mintea lui este permanent ocupata de una singura. Anume in acea perioada de timp, cand barbatul este indragostit, el va face tot posibilul pentru a-si dobandi femeia si va ingenunchea in fata ei, o va aprecia si pretui pe aceasta, numai daca femeia se va comporta corect – adica se va tine la distanta de el si il va tine pe el la distanta.
Din cate vedem, natura insasi s-a ingrijit de toate inaintea noastra creind toate lucrurile si mecanismele in asa fel, incat noi sa putem fi fericiti. Iar pentru a ajunge la aceasta fericire, nu avem nimic altceva de facut decat sa cunoastem legile si sa nu le incalcam.
Femeia trebuie sa inteleaga ca este psihic invincibila si ca, crearea unei familii fericite este in mod exclusiv obligatia ei si reprezinta cel mai important pas din viata acesteia, deoarece in cele din urma, barbatul este alegerea femeii. Daca ai ales gresit si viata te convinge de acest lucru dupa un timp, atunci pleaca din relatie si lasa barbatul in pace, deoarece, el nu trebuie sa plateasca pentru greseala ta. Tine minte ! Atunci cand vei traumatiza un barbat, punandu-l sa plateasca pentru greseala ta, vei strica acel barbat pentru tot restul femeilor care vor urma in viata lui. Acum, din cauza ta, alte femei nu vor putea fi fericite, alaturi de barbatul pe care tu l-ai traumatizat, i-ai pus responsabilitatea ta pe umerii lui, l-ai umilit si l-ai pus sa plateasca pentru greseala alegerii ce exclusiv iti apartine.
Cand un barbat strica o femeie, acesta o strica doar pentru el. Cand femeia pleaca la alt barbat, in acea noua relatie, ea devine cu totul alta, astfel incat, daca ai putea-o vedea ca pe un televizor, nu ti-ar veni a crede ca femeia din imagine, este fosta ta sotie.

Regula nr 3 : Atunci cand femeia a reusit sa se dezlege de un oarecare barbat, ea, are nevoie de un timp oarecare, pentru a fi singura, pentru a putea inflori in nou si de a deveni atragatoare. Acest timp i se da, pentru a dezvolta in ea un alt tip de magnet ce va fi capabil sa atraga in directia ei alte situatii, evenimente si barbati ce vor duce la un alt mod de viata, ce va exclude cu totul sau partial, greselile din prima alegere. Daca o femeie este legata de un barbat anume, atunci atractivitatea ei, magnetul ei, puterea, este orientata exclusiv catre acel barbat. Pentru ca atractivitatea si puterea ei sa poata fi vazuta de alti barbati, femeii ii este necesara o perioada de timp in care sa fie total dezlegata de orice barbat. Uneori, acest interval de timp poate fi un an sau poate chiar si doi.
Numai dupa acest interval de timp, ceilalti barbati, doar atingandu-se cu privirea de ea, vor stii exact ca femeia este libera, nu apartine nimanui, iar magnetismul ei, va deveni suficient de puternic ca sa atraga spre ea situatii, barbati si evenimente de tip nou.
Daca insa la scurgerea intervalului de timp mentionat, femeia nu se simte total dezlegata de orice barbat si libera, atunci, barbatii din jur poate o vor dori pentru o noapte sau doua, o saptamana sau doua, o luna sau doua, dar nu pentru tot restul vietii, deoarece vor stii, inconstient, ca altarul interior al iubirii ei, este ocupat de cineva, un barbat real sau chiar si de „fantoma” unui barbat ideal.
Altarul interior al iubirii femeii, trebuie sa fie total eliberat de orice fantoma, amintire, fosti barbati din viata acesteia. Daca in altarul iubirii mai exista cineva, chiar daca maschezi acest lucru foarte bine, vei atrage in directia ta un barbat al carui altar este si el ocupat de o fosta sau de o fantoma a unei femei ideale. Conectandu-te cu acest barbat si incepand cu el o relatie, acum, veti fi patru.

Regula nr 4 : Cea mai importanta lege a puterii feminine, se ascunde in spatele maleabilitatii. Femeia detine o flexibilitate enorma, care este data acesteia pentru a ghida inceputul masculin. „Femeia este gatul”. Si aici exista reguli specifice. Femeia, niciodata, nu trebuie, nimic, sa demonstreze barbatului cu ajutorul fortei, sa vorbeasca cu ton de ordin cat si sa isi exprime nemultumirile sale si capriciile,fitele si mofturile direct „cu ciocanul in frunte”, „verde in fata”, in forma agresiva, deoarce, este interzis a impune barbatului prin orice mijloc sa isi schimbe hotararea.
Cum in astfel de situatii ar trebui sa actioneze o femeie?
Stim deja ca in conformitate cu stiinta vedica, psihicul femeii este de neinvins. De aceea, femeia, poate actiona in asa fel, incat barbatul insasi sa isi modifice propria hotarare. Cum facem asta?
Inainte de toate, trebuie sa tii minte o data si pentru tot restul vietii ca atmosfera, dispozitia, starea in casa, este controlata de femeie. Psihicul femeii este de 6 ori mai puternic decat al barbatului. Femeia trebuie sa fie de acord intru totul si cu toate ce dicteaza, impune sau hotaraste barbatul sau, dar in acelas timp, sa para trista. Daca femeia are o dispozitie proasta, atunci barbatul instantaneu, incepe a reactiona si incepe a cauta motivul proastei dispozitii a sotiei.
Femeia trebuie sa para trista, pana cand barbatul, in procesul cautarii explicatiilor si a motivelor tristetii ei, va ajunge, la varianta dorita de catre femeie. Iar cand acest lucru se intampla, femeia trebuie instantaneu sa se bucure, sa zambeasca, sa para fericita si sa cada de acord cu acea varianta propusa de barbat, dar care o satisface si pe ea.
In aceasta situatie, barbatul insasi isi va modifica hotararea.
De aici incolo, barbatul va actiona altfel si fara sa isi dea seama, va satisface si interesele tale.
Daca insa incerci sa impui barbatului cu forta, modificarea propriei lui hotarari, atunci te vei asemui cu un barbat si in aceasta situatie, barbatii intre ei rezolva problemele cum nici nu te astepti tu ca femeie.
Invata sa fii femeie ! Si tine minte, puterea ta consta in maleabilitate si flexibilitate. Nu critica hotararea barbatului, nu impune modificarea acesteia cu forta, nu te asemui barbatului, creaza situatii psihologice de asa natura incat barbatul insasi sa ajunga la rezultatul dorit de catre tine. Pentru unele femei acest lucru pare oarecum mai greu, dar ce conteaza asta, daca rezultatul se atinge in mod frumos, fara a dauna psihicului barbatului si in acelas timp in familie se instaureaza linistea si pacea.

Asadar, femeia detine doua arme care trebuiesc utilizate extrem de corect si atent in relatie cu barbatul.
1. Ocara adusa la adresa proprie
2. Lacrimile disperarii a propriei imperfectiuni
Si arma cu numarul doi, care intotdeauna sufera infrangere :
1. Ocara adusa la adresa barbatului
2. Lacimile disperarii pe motivul imperfectiunii lui
Daca femeia plange pe motivul ca este certata de barbatul ei si ca acesta s-a comportat necuviincios cu ea, acest lucru il inebuneste pe barbat.
Femeia invinge si iese victorioasa din orice situatie, fara razboi, doar daca nu lupta. Dar daca aceasta porneste un razboi, in mod inevitabil, totdeauna si pretutindeni va fi invinsa in relatia cu un barbat.
O femeie nu va dobandi niciodata nimic prin forta si lupta. Victoria femeii apare fara lupta.
Cu parere de rau, in timpurile noastre, aceste cunostinte sacre despre relatiile femeie-barbat, relatii de cuplu, familie, sunt aproape complet pierdute, distruse, uitate.
Barbatul va fi recunoscator femeii, numai atunci cand aceasta se comporta cu el in mod feminin, adica exact opus stilului masculin de comportament, rezolvare a problemelor, lupta sau orice altceva.
Barbatii apreciaza numai ce nu au ei isisi si acest lucru pentru ei este valoros. Daca o femeie detine toate calitatile si caracteristicile masculine, atunci barbatul o va vedea semeni lui si se va comporta cu ea ca atare, ca si cu un membru deplin al haitei lui de vanatoare.
Acest lucru niciodata nu o va face pe o femeie fericita.
Femeia se va simti destoinica deoarece actioneaza in conformitate cu regulile si legile sale feminine.
Se pune pe ea insasi la locul cuvenit femeii si actioneaza utilizand puterea feminina. Procedand astfel, orice femeie va atinge fericirea in relatiile cu barbatul sau. Nu incerca niciodata sa fii semnei lui, in nimic. Nu incerca sa intrii cu el in concurenta intelectuala, fizica, morala sau de alta natura. El este el inzestrat cu anumite caracteristici si puteri, iar tu esti tu inzestrata cu alte caracteristici si calitati, total opuse lui.

Regula nr 5 : Femeia trebuie sa invete inca de mica sa joace roluri diferite. Sa isi schimbe coloratura psihica, tonalitatea vocii, amplitudinea gesturilor, sa fie flexibila si sa se joace cu barbatul ei.
Pentru a fi interesanta pentru un barbat, este nevoie sa iti dezvolti capacitatile si trasaturile de caracter. Cu cat sunt mai dezvoltate trasaturile feminine de caracter, cu atat mai puternic si mai barbatos, curajos, indraznet si eroic va fi barbatul. Antrenamentul trasaturilor de caracter reprezinta activitatea de baza si puterea femeii.
De trasaturile de caracter a femeii, in mod direct depinde si sanatatea ei. Foecare trasatura de caracter ii ofera femeii un anumit tip de putere.
1. Bunatatea si compasiunea – ofera femeii functii hormonale puternice. Femeia blanda, este capabila, fara probleme sa nasca copii iar uterul ei se va afla intr-un tonus normal pe durata intregii graviditati.
2. Compasiunea si indulgenta – ofera femeii o imunitate puternica. Daca femeia este plina de rautate, adica are sufletul otravit, atunci functiile hormonale feminine, incep sa se reduca si inevitabil apar probleme legate de ciclul menstrual.
3. Capacitatea de a se adapta la orice situatie si mediu – ofera femeii posibilitatea de a naste usor si fara dureri.
Aici am dat doar cateva idei despre aceste lucruri, insa acestea sunt exteem de multe. Scopul acestui articol este altul. De aceea nu voi contiunua aici despre diferitele forme de putere pe care le poate dobandi o femeie prin modelarea trasaturilor de caracter.
Voi adauga insa, ca anumite trasaturi de caracter ale femeii, atrag dupa sine un barbat cu trasaturi de caracter corespunzatoare : bunatatea femeii atrage barbatul onest, maleabilitatea femeii atrage barbatul hotarat si indraznet, adaptabilitatea femeii atrage capacitatea barbatului de a indeplini diferite norme morale. Femeia directa atrage parsivitatea, viclenia barbatului.

Regula nr 6 : Puterea feminina se ascunde si in iscusinta indeplinirii lucrurilor casnice. Puterea capabila de a crea atmosfera favorabila a aparitiei fericirii in casa, se ascunde in psihicul feminin. Femeia este creatoarea de situatii in care anumite lucruri se pot intampla si altele nu. Femeia creaza situatia si atmosfera in care barbatul ei se va dezvolta sau se va prabusi. Femeia te urca, femeia te coboara. Daca creezi situatii si conditii de cearta, vei avea cearta. Daca creezi conditii si situatii de bunastare, inclusiv materiala, acestea nu vor intarzia sa apara. Daca creezi situatii si conditii in care barbatul tau sa ajunga rege, acesta va ajunge si tu vei fi regina lui. Daca insa vei crea situatii in care tu sa fi regina, atunci sotul tau va ajunge sclavul tau si in foarte scurt timp tu insuti il vei lasa, pe motiv ca nu este suficient de barbat. Totusi parca e mai bine ca el sa fie rege si el regina lui. Este?
Nu uita niciodata ca tu esti total responsabila de conditiile si starile psiho fizice si psiho emotionale pe care le-ai creat in cadrul relatiei cat si de rezultatele acestora. Psihicul barbatului nu este inzestrat cu asemenea capacitati. El nu stie si nu poate sa creeze atmosfera. Uitati-va in orice club si veti vedea ca barbatii sunt monotoni iar femeile creaza atmosfera de buna dispozitie sau de proasta dispozitie in care se intampla un lucru sau altul. Exact la fel este si in familie. Femeia creaza atmosfera iar barbatul realizeaza tot ce e in conformitate cu acea stare.
Toti stiu ca doua femei nu pot trai intr-o singura camera deoarece fiecare va dori, inconstient sa creeze mediul psihologic propriu, punandu-l astfel pe barbat intr-o dependenta de ea, de atmosfera pe care ea a creat-o.
Toti stiu in schimb, ca cinci barbati pot trai cu usurinta in aceeasi camera, fara a se calca pe picioare unul pe celalalt.
Cand intr-un apartament sunt doua femei, fiica si mama de exemplu, in mod inevitabil, fiecare dintre ele va dori sa creeze o atmosfera, o stare, in acel spatiu. Intr-o astfel de situatie, barbatul nu va stii sa acctioneze sau sa reactioneze adecvat intr-un spatiu in care exista doua stari diferite si uneori contrarii, pentru ca se poate intampla, ca desi femeia isi iubeste barbatul, soacra sa nu fie de acord intru totul cu relatia lor, cu modul lui de a-si aborda sotia, de a o responsabiliza, critica, invata etc.
Intr-o astfel de atmosfera, barbatul foarte curand, se va indeparta psihologic de ambele, ca fiind cea mai buna varianta in care sa nu o supere nici pe una, nici pe cealalta, si va deveni mai indiferent chiar si fata de sotia lui. De aceea este atat de important ca tinerii casatoriti sa traiasca separat de parinti, socrii etc.
Intr-o relatie, femeia nu trebuie sa faca nimic. Singurul lucru care cu adevarat trebuie sa il faca o femeie, este sa isi iubeasca cu adevarat sotul.
Femeia trebuie sa isi indeplineasca toate sarcinile referitoare la casa si relatia cu sotul, cu dragoste si iubire. Acest lucru ii ofera femeii posibilitatea de a-si transmite iubirea ei spre sot.
Barbatul nu este capabil singur sa isi cultive in el iubirea. Aici barbatul este limitat si poate primi iubirea numai de la iubita sa. Dar daca acest lucru nu se intampla, atunci psihicul barbatului incepe sa sufere si acesta simte nevoia unei descarcari, detensionari, pe care acesta in mod inconstient, foarte repede, o gaseste in alte femei, vodka, droguri, jocuri de noroc sau chiar in munca, business.
Barbatul incepe a suferi din lipsa de iubire. Pentru psihicul lui, lucrurile au stat asa de la bun inceput, inca de la nastere. Barbatul numai a aparut pe aceasta lume si deja a intrat direct intr-o relatie cu o femeie, mama lui,de la care isi primea laptele cu dragoste si iubire. In aceasta directie, dependenta barbatului fata de femeie este mult mai mare decat dependenta femeii fata de barbat.
Aceasta dependenta la barbati este innascuta, pe cand la femei este dobandita, invatata, in timpul educatiei si cresterii. Din aceasta cauza, femeia trebuie sa spele hainele barbatului cu iubire, sa ii pregateasca hrana, sa il ajute a se imbraca adecvat, cu stil, curat, pentru a fi placut in fata lumii.
Femeia nu trebuie nimic, decat sa isi iubeasca sotul si atat. Tot restul ce este necesar pentru cresterea bunastarii materiale a familiei o va face barbatul, fiind permanent incarcat cu energia iubirii, ca o baterie, de catre sotia lui.
Plin de energia iubirii sotiei lui, un astfel de barbat poate rasturna muntii. Barbatul isi va iubi sotia, daca aceasta isi indeplineste cu iubire sarcinile si ii zambeste acestuia. Puterea zambetului feminin este dezarmanta si devastatoare. Pacat ca femeile uita sa rada si sa fie vesele. De fapt nici nu au cum, atata timp cat sunt angajate in cu totul alte treburi, deloc importante pentru fericirea lor.
O femeie obosita pierde influenta ei asupra sotului, copiilor. Ea devine incapabila sa creeze armonie si stare de bine in casa si pierde capacitatea de a transmite iubirea in directia celor apropiati.
Femeia este o fiinta mistica, ea are o cu totul alta perceptie asupra lumii, a realitatii, mult mai fina ca a barbatului.
O femeie ce cunoaste astfel de lucruri, ce le scriu eu in acest articol, o femeie ce le utilizeaza, devine o fiinta mistica, inzestrata cu puteri mistice, plina de intelegere si energie iar dorintele acesteia inevitabil se realizeaza, chiar daca le realizeaza sotul. Important este ca acestea sa nu fie fite, mofturi, nazuri si pretentii ce se doresc a fi implinite imediat; iar pentru neimplinirea lor va turna o sumedenie de reprosuri la adresa sotului ei. O femeie nerabdatoare este o femeie lipsita de intelepciune, energie si viata si inevitabil pierde. O femeie desteapta – asteapta pana cand dorintele ei se vor realiza si nu va uita sa ii zambeasca pentru asta sotului, dupa care, barbatul, cu mai mare putere va realiza si alte dorinte, uneori imposibile, ale femeii.

Regula nr 7 : Capacitatea barbatului de a avea succes in societate, cat si sentimentul propriei implinri si perfectiuni , in mod direct depind de cat de mult este iubit de sotie. Daca femeia investeste energia psihica proprie in barbatul ei, atunci acesta aproape ca in mod inevitabil o va realiza in viata iar de aici va apare o crestere fireasa a bunastarii si armoniei familiei. De aici, orice femeie trebuie sa inteleaga un lucru pentru tot restul vietii : femeia trebuie sa creada in barbatul sau, nu in ea.
Femeia nu realizeaza si niciodata nu va fi fericita pentru realizarile sale. Femeia creaza situatii si stari in care barbatul ei sa poata realiza. Ea doar trebuie sa fie intr-un asa fel incat sa genereze energii capabile sa il intareasca pe barbatul ei spre orice realizare. Femeia trebuie sa fie. Barbatul trebuie sa realizeze. Barbatul devine puternic si fericit in urma realizarilor sale. Femeia devine puternica si fericita in urma a ceea ce ea insasi este, fara nici un fel de realizare. In orice moment al vietii, pe femeie o face fericita sau nefericita, anume ceea ce ea a fost in viata barbatului, cine a fost, cum a fost. In schimb, barbatul nu este interesat de ce a fost, cum a fost sau ce este; el este interesat doar de realizarile lui. Daca un barbat a avut 100 de femei, pentru el asta este o realizare si se va lauda cu asta, chiar daca in relatie cu acele 100 de femei el a fost un porc. Daca o femeie a avut 100 de barbati, nu cred ca pentru ea acesta va fi un motiv de mandrie si o realizare. Pe aceasta o va interesa cine a fost ea in acele relatii, cum a fost, ce a fost si ce este acum dupa toate acele 100 de relatii.
Daca femeia nu se comporta adecvat si in conformitate cu regulile si legile naturii sale feminine, nu investeste energia sa psihica in familie, atunci cu inevitabilitate va ajunge la suferinta. Indiferent de ce gargauni i s-au bagat in cap de feministe, de societate, de mama, tata sau oricine altcineva. Natura nu cunoaste astfel de concepte. Nu ea le-a creat. Sunt niste jocuri stupide create de oameni pentru oameni pentru a-i indeparta de legile naturii si de a-i face usor manipulabili. Natura cunoaste doar ceea ce ea a creat si orice abatere de la legile ei, in cazul femeii, si de la legile universului, in cazul barbatului, inevitabil duc catre suferinta.
Locul principal unde femeia trebuie sa actioneze si sa traiasca, este casa, gospodaria. Tot ce este dincolo de gard e locul unde trebuie sa actioneze si sa realizeze barbatul.
Casa este castelul iubirii femeii. Tot ce e dincolo de poarta este jungla in care barbatul vaneaza.
Jungla poate fi una reala, urbana, rurala, dar tot jungla ramane in viziunea si acceptiunea psihicului masculuin. Cand un barbat iese in lume, el percepe realitatea ca pe o jungla, unde sunt toate conditiile ca sa vaneze ceva pentru binele casei, dar la fel de usor esti si de a-si pierde viata.
Femeile percep spatiul de dincolo de poarta ca pe unul de promenada, fiind incapabile sa vada realitatea asa cum o vad barbatii.
Daca o femeie este fericita in casa ei, atunci are toate sansele sa fie fericita si la serviciu si in societate. Barbatul care obliga femeia sa munceasca si nu ii ofera acesteia in mod corect, cu iubire, posibilitatea sa isi indeplineasca trebuirile gospodaresti, este un barbat zgarcit, prost si cu minte ingusta.
Un astfel de barbat nu vede in departari si nici macar nu isi da seama cum obligand-o pe femeie sa munceasca, fara a-i oferi totul de ce are nevoie, pentru treburile gospodaresti, ii ruineaza femeii, energetica iar de aici isi ruineaza posibilitatea proprie de a avea succes in viata. Femeia nu va fi niciodata fericita, daca ea nu poate controla situatia in casa, indiferent de cat de multe succese ar avea in planul social : serviciu, business, etc.
Numai cand o femeie poate controla situatia in casa si are tot ce ii trebuie pentru a fi fericita, energia ei se va putea manifesta si dincolo de casa, creind spatii ale iubirii si dezvoltarii in lume, la fel ca in propria casa. Pentru barbat, casa este locul in care vine sa se vindece, sa se intareasca, sa se deparaziteze, pentru ca a doua zi, sa plece din nou in jungla vietii, pentru ca spre seara sa se intoarca inapoi cu prada, trofeul si sa le puna la picioarele iubitei, primind in schimb iubire si apreciere.

Regula nr 8 : Femeia trebuie sa cunoasca regulile nasterii unor copii buni. Aceasta tema este atat de complexa pentru mintea schilodita a femeilor moderne, incat nici nu merita aici sa o dezvolt. Majoritatea femeilor de astazi nasc copii pentru ca vor sa aiba un copil, dar nici pe departe nu se intreaba daca sunt pregatite sa fie mame.
Ce vei transmite copilului adus pe lume ? Ce il vei invata? Ce ii vei darui? Cat de multe stii despre cum te adresezi corect unui copil?
Aproape nimic.
„Il facem si va creste el cumva. „
Nu este suficient sa il hranesti si sa ii dai jucarii. Nu il cresti tu, el creste singur. Dar in timp ce creste, trebuie sa pui ceva soft adecvat, util si performant pe acel hard care creste de la sine, daca are hrana.
Capacitatea de a pastra familia, este o putere a naturii feminine, tine de natura feminina, centripeta, de capacitatea acesteia de a-l atrage pe barbat de oriunde ar fi, acasa. Pentru ca barbatul sa nu fie gelos pe sotie, femeia trebuie sa isi deschida mintea in fata barbatului si sa se sfatuiasca cu acesta.

Regula nr 9 : Femeia trebuie sa stie cum sa depaseasca karma proasta a barbatului. Acest lucru se intampla de la sine, daca femeia apreciaza barbatul mai mult decat pe sine, isi iubeste barbatul mai mult decat pe sine si niciodata, in nici o situatie nu isi pune barbatul, nici macar pentru un minut, pe planul doi. O femeie capabila de astfel de stari, cu de la sine putere isi apara barbatul de toate cele rele. Se intampla asta in mod mistic si invizibil. O astfel de femeie, este un adevarat inger pazitor cu puteri nebanuite pentru sotul sau. In timpurile indepartate, sotiile luptatorilor se aflau intr-o stare psihica mult mai incordata decat sotii lor in timpul luptelor. Femeile tineau un post sever, se rugau, indeplineau tot felul de ritualuri menite sa le creasca credinta in sotii lor, stiind ca numai credinta si fidelitatea femeii ii dau barbatului o astfel de putere de aparare, incat nimic sa nu il poata ucide.
Poate pati una, alta, dar nu poate fi ucis. Credinta in barbatul propriu si fidelitatea femeii ii ofera o astfel de putere ei, incat poate oricand sa isi tina barbatul aproape, sa il intoarca viu si nevatamat de la razboi si sa il pazeasca de toate relele. Cum se intampla acest fenoment?
Psihicul feminin are o natura statica. Daca femeia totdeauna si cu putere crede ca barbatul ei este cel mai bun, atunci acesta nu are nici o sansa sa plece la alta femeie. Psihicul masculin are o natura dinamica, din aceasta cauza, cum numai femeia permite gandul ca barbatul ei nu este cea mai buna varianta pentru ea si ca ea ar merita alt barbat, barbatul instantaneu reactioneaza la modificarile aparute in psihicul femeii. In aceasta situatie, barbatul incepe sa se dezlege de femeia lui si imediat incep sa apara posibilitati care il conduc catre alte femei, alte situatii, chiar daca sotia lui, niciodata, nu a exprimat aceste ganduri cu voce tare.
Mai spun odata ! Femeia creaza situatii sau stari iar barbatul imediat reactioneaza la ele in sens constructiv sau distructiv, pentru unul sau pentru ambii.
Astfel, o femeie trebuie, in orice moment al vietii sale, sa isi cultive si sa fie convinsa ca sotul ei este barbatul ideal pentru ea. Or mai fi undeva si alti barbati buni, dar niciunul nu este la fel de bun pentru ea, cum este sotul ei.
Imediat cum femeia creaza o astfel de stare mentala in propriul sau psihic, barbatul, cu inevitabilitate va reactiona adecvat si in conformitate cu aceasta credinta.
Daca femeia vorbeste urat despre sot, aceasta isi face rau in primul rand ei isasi. Nici barbatul nu trebuie sa vorbeasca rau despre sotia lui deoarce cuvintele sunt arme, chiar daca le pronuntam in minte iar aceste arme, folosite inadecvat, imediat, ca niste gloante, ranesc fericirea lor.
In cadrul relatiilor, ambii soti vorbesc tot felul de cuvinte. Comunicarea eficienta presupune utilizarea absolut adecvata a cuvintelor si frazelor. Necunoscand esenta si impactul fiecarui cuvant din fraza, putem vorbi, comunica si fara sa ne dam seama, contribuim la distrugerea relatiei.
Repet inca o data ! Cuvintele sunt si scuturi si arme. Depinde cum le folosim.
A vorbi nu inseamna a comunica. A comunica nu inseamna obigatoriu a construi. Trebuie sa intelegem adanc sensul si esenta cuvintelor.
Daca despre sot sau sotie vorbeste rau altcineva, acest lucru, supara fericirea familiei si asta este de nepermis. Este extrem de necesar sa lupti pentru familie, pentru imaginea sotului sau sotiei, chiar daca tebuie sa ii „scoti ochii” cuiva, de regula „binevoitorilor” sau ‚binevoitoarelor’. Nu permite niciodata nimanui sa iti vorbeasca sotul sau sotia de rau. Apara-l in fata lumii, indiferent de ce ar fi facut. Apoi acasa, poti avea cu el o discutie in privat. Nu permite nimanui sa iti jigneasca sotia, mai ales cu tine de fata iar daca apararea ei poate starni si mai multe lupte sau pericole, retrage-te cu sotia din acel mediu si ai grija apoi sa ii explici ca acel om este un invidios,rau, plin de frustrari si nu suporta oamenii fericiti.
Cu orice posibilitate, intareste imaginea sotiei despre ea isasi, in sens pozitiv. Asta o va face pe ea fericita iar fericirea ei se va extinde asupra intregii tale vieti si activitati, in modul cel mai pozitiv.
Daca femeia nu se poate descurca in relatie cu sotul sau, atunci ea nu este o femeie. Cel putin, asa spun vedele slavo ariene. Orice femeie ce reprezinta o femeie adevarata, foarte usor se descurca in toate relatiile cu propriul sot, pur si simplu jucand rolul adecvat.
Obligatia femeii consta in a fi buna, blanda, cuminte, a insufleti barbatul si a-l inspira. Barbatul inspirat totdeauna va dori ceva sa faca prin casa.
Barbatii femeilor bune, adevarate, stiu cum sa gospodareasca treburile casei.
Dar daca intr-o familie, barbatul face de toate, asta poate fi un semn ca femeia isi cedeaza puterile sotului sau. In curand intr-o asemenea casa va fi o energie masculina, centrifuga, care treptat o va inpinge si pe sotia acestuia in bratele altui barbat. Femeia care in casa nu face nimic, trebuie sa faca ceva macar in afara casei. Si de regula, pentru ca are foarte mult timp liber, imaginatia si dorintele sexuale o iau in fata si te vei trezi ca sotia, desi nu face nimic prin casa, isi directioneaza energiile catre un alt barbat.
Barbatul trebuie sa stie sa gospodareasca lucrurile prin casa, in caz de necesitate, cum ar fi de exemplu daca sotia lui pleaca de acasa pentru o saptamana. Dar asta nu inseamna ca el trebuie sa faca aceste lucruri permanent. Pentru ca in acest caz, forta centrifuga a barbatului se va diminua, iar de aici succesul lui social, forta lui de penetrare a lumii, va scade.
Lumea in esenta sa, are natura feminina iar barbatul trebuie sa o cucereasca, sa o penetreze, sa o castige.

Regula nr 10 : Bogatia materiala in familie, vine prin intermediul evlaviei feminine. Sotia trebuie foarte fin sa detecteze incalcarea sau abaterea de la normele, constitutia familiei : a hrani pasarile, copiii prietenilor, a da de pomana cersetorilor, a hrani cainii vagabonzi, a invita la cina prietenii, a avea grija de parintii barbatului si rudele lui, a nu vorbi de rau prietenii sotului, rudele acestuia, provenienta, nationalitatea, traditia.
Cu cat o femeie este mai evlavioasa, mai plina de milostenie fata de semenii sai, de animale, de lumea inconjuratoare, cu atat creaza mecanisme mistice, puternice, care sporesc intoarcerea acelor energii spre casa si prin urmare a cresterii bunastarii familiei. Femeia nu trebuie sa imprastie banii din casa pe oriunde, doar ca sa ii duca din casa. Ci trebuie sa fie foarte evlavioasa, sensibila si sa isi dea seama cand, pe cine si in ce fel poate ajuta, astfel incat sa se produca un bine si milostenia sa isi faca rost.
Trebuie sa stii, ca prin intermediul parintilor sotului, in familie, vine karma rea, deoarece, ei impart un singur om. Egoismul mamei si al sotiei, se ciocnesc si de aceea, sotia trebuie toate puterile sale sa le indrepte catre a iubi mama sotului. In aceasta situatie, drept rezultat, mama sotului incepe sa o laude si sa o apere pe sotie in fata celorlalte femei, iar in situatiile de criza pentru familie, cand familia este pe punctul de a se ruina, ultimul cuvant totdeauna ramane al parintilor. Daca mama baiatului va spune „Las-o ca nu e buna! „ , probabilitatea ca baiatul asa va proceda, este foarte mare. Pune-te bine cu mama baiatului!
Daca nu se depun eforturile incrucisate, adica sotul si sotia , nu depun eforturi sa creeze iubire intre parintii lui si parintii ei , atunci familiile incep sa se certe intre ele.
Sotul trebuie sa iubeasca parintii fetei si sa primeasca de la ei binecuvantare, sustinere, energetica, protectie. La fel trebuie sa procedeze si sotia cu parintii sotului.
Daca in momentul intalnirii sotului si sotiei, parintii ambilor nu mai erau in viata, atunci ambii trebuie sa pomeneasca si sa cinsteasca cu mare respect si profunzime parintii celuilalt. Niciodata nu vorbi parintii decedati ai celuilalt de rau !
Reglarea relatiilor dintre familiile sotilor, rude, chiar si prieteni, este sarcina inceputului feminin, adica al femeii. Realizarea acestei armonizari este functie masculina.
Regula nr 11 : Trebuie sa cunosti faptul ca femeia ii ofera barbatului si alte tipuri de putere.
Vorbirea gratioasa. Apare la barbat, daca sotia lui se adreseaza acestuia cu forme verbale delicate, deoarece barbatul va asimila maniera comportamentului verbal al sotiei.
Capacitatea de munca a barbatului si rezistenta. Daca in casa exista o atmosfera linistita, care ii permite barbatului sa se relaxeze, odihneasca, revigoreze, vindece si sa se intareasca, atunci acestuia i se dezvolta memoria, logica, functiile psihice devin mai puternice, devine mai rezistent,iar statutul lui in societate, se schimba in sens crescator.
Rationalitatea. Daca sotia se supune vointei barbatului, acesta devine mult mai rational.
Atingerea scopurilor. Daca sotia accepta interesele din viata barbatului, atunci acesta devine nespus de puternic orientat catre scop si apar posibilitati suplimentare pentru atingerea scopurilor.
Daca insa, sotia, considera ca interesele lui sunt o pura prostie, o netrebnicie, atunci ea, ii blocheaza acestuia toate posibilitatile, nu doar unele ci toate posibilitatile de a-si atinge scopul.
Rabdarea. Daca sotia manifesta rabdare fata de neajunsurile sotului, atunci acesta devine tolerant la manifestarile emotionale si capriciile acesteia.

Cinci trasaturi ale caracterului, pe care o femeie trebuie sa le dezvolte in mod obligatoriu :
1.Curatenia, inclusiv curatenia trupeasca. Prin curatenie si puritate, femeia creaza energia respectului fata de sine, deoarece devine inabordabila pentru alti barbati. Femeia niciodata nu trebuie sa umble nearanjata in fata sotului sau. Altfel, acesta va inceta sa o respecte.
2.Experienta . Aceasta reprezinta cunoasterea despre cum sa actionezi corect in relatiile de familie, capacitatea de a prevedea fiecare pas, pentru a evita posibilele conflicte, a cunoaste psihologia masculina, a copiilor, a parintilor, neajunsurile caracterelor lor, pentru a conduce situatiile din familie si de a netezi neajunsurile.
3.Fidelitatea. Cu cat este mai fidela o femeie, cu atat mai profund se dezvolta iubirea. Aici nu vorbim despre acea iubire care este in lumea contemporana inteleasa prin notiunea de sex, ci vorbim de acea iubire care exista si se creaza intre barbat si femeie in tot restul timpului. Aprofundarea iubirii reprezinta capacitatea de a vedea unul in celalalt numai binele. Aceasta capacitate este indusa in viata de cuplu prin fidelitatea sotiei. Iubirea nu apare niciodata pe loc gol asa cum se intampla cu dragostea. Iubirea se creaza prin interactiunile corecte a celor doi. Femeia este responsabila de aparitia conditiilor necesare si suficiente ca iubirea sa poata apare si tot de ea depinde pastrarea iubirii si hranirea ei.
4.Placerea. Sotia trebuie sa fie totdeauna placuta sotului, sa arate bine, ingrijita, atat in afara casei dar mai ales in casa. Hainele de casa a femeii trebuie sa fie cele mai frumoase, curate, interesante, atractive pentru sotul ei.
5.Adevarul. Sotia trebuie sa ii spuna sotului adevarul intotdeauna. Daca barbatul va afla ca sotia lui ceva a ascuns de el sau l-a mintit, acesta nu va uita si nu va ierta asta niciodata. Orice ai fi facut, chiar daca ti s-a intamplat sa il inseli, spune-i prima data acest adevar sotului. Altfel, el te va vedea ca fiind membru unui haite straine, dusmanoase lui si te va trata ca atare. Sotul trebuie sa vada totdeauna ca tu esti de partea lui chiar daca tu ai gresit. Astfel el va fi poate nervos, suparat, dar va aprecia ca ai fost din tabara lui si te va ierta. Daca barbatul presimte ca ceva ii ascunzi sau tainuiesti adevarul, va incepe sa devina gelos, suspicios, isi va pierde increderea in tine si va incepe sa te urmareasca, ca in cele din urma sa descopere daca esti din tabara lui sau din tabara adversa.
Adevarul care vine de la o femeie, este o alta putere ! Sotia trebuie in modul cel mai sincer sa ii povesteasca sotului, despre gandurile ei, dorintele si sa ii ceara acestuia ajutorul pentru a se ispravi cu ele. Barbatul insa nu trebuie sa se comporte la fel cu sotia lui. Acesta trebuie in tacere sa gandeasca, sa analizeze, sa ia hotarari si sa controleze mintea si emotiile lui. Sotia trebuie sa isi deschida inima in fata sotului inca de la inceputul relatiei lor pentru a nu crea un ghem de probleme care mai tarziu va fi imposibil de a fi deznodat. Daca nu ai fost sincera cu sotul tau inca de la inceput, este posibil ca o viata intreaga sa traiesti cu un ghem de probleme in interior, iar acel ghem sa ocupe spatiul iubirii tale, diminuand-o pe aceasta.

Trebuie sa memorezi regula de aur : Cum este femeia, asa e si barbatul ei ! Sot si sotie, aceeasi dracie!
Nu exista nici un sens in a-ti critica sotul. In viata de familie se vor intersecta numai acele trasaturi de caracter care coincid la ambii parteneri. Daca sotia vede in sotul ei numai trasaturile proaste de caracter, atunci ea trebuie sa gaseasca oglindirea acestora in sine, dar cu manifestari feminine.
De exemplu, daca femeia este directa, atunci sotul ei va fi viclean si in relatia cu ea mereu ca o vulpe „va da din coada”. Daca barbatul este suparacios iar sotia linistita, atunci barbatul nu va avea pe ce sa isi sprijine aceasta trasatura de caracter. Omul intotdeauna reactioneaza numai la acele lucruri care exista in el isasi. Din aceasta cauza, nu exista nici un sens in a incerca sa iti schimbi sotul – schimba-te singura, transforma-te si caracterul barbatului se va transforma in mod automat. Sotul tau este oglinda ta. Sotia ta este oglinda ta. Nu incerca sa tranformi oglinda pentru ca ea nu are nici o vina ca tu te strambi in ea. Inceteaza sa te mai strambi in fata oglinzii si imediat va inceta si oglinda sa se mai strambe la tine.
In realitate niciodata nu iti vine prin cap sa lovesti oglinda sau sa o certi, pentru ca nu te arata asa cum iti doresti dimineata. Spala-te pe dinti, spala-ti fata, piaptana-ti parul, fa curat in tine si zambeste. Apoi vei vedea ca oglinda reflecta altceva. De ce atunci incerci sa transformi sotul sau sotia cand de fapt ei sunt oglinda ta?

Anatol Basarab


0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată.