Matematica este Tatăl tuturor științelor și filosofia este Mama. Când acestea două se unesc, apare matematica filosofică, adică apare matematica calitativă – a calităților, a stărilor și mecanismelor calitative.

O mașină „moare” atunci când i se oprește motorul. Omul moare atunci când i se oprește sau i se strică conștiința și nu atunci când i se oprește inima. Conștiința este motorul omului, inima este doar un motoraș al corpului. O să întâlnești mulți oameni a căror conștiință s-a oprit, adică sunt morți, deși inima încă bate în corp și corpurile merg pe stradă. Conștiința îl face pe om viu, inima face să fie viu doar corpul fizic.

Dacă nu te interesează politica – ești un om mort politic. Dacă nu te interesează economia – ești un om mort economic. Dacă nu te interesează știința – ești un om mort din punct de vedere științific și nu ai ce discuta cu oamenii de știință, pentru că aceștia nu vor băga în seamă un mort. Dacă nu te interesează numerologia, psihologia, metapsihologia – ești un om mort în aceste spații ale cunoașterii și nu ai ce comenta sau critica în aceste domenii, deoarece, repet, ești mort în aceste spații ale cunoașterii.

Așa că viii cu viii și morții cu morții. Așa îți găsești semenii tăi: dacă ești viu, îi găsești printre vii și, dacă ești mort, îi găsești printre morți.

Moartea ca și viață are trei straturi. Avem mulți oameni morți, dar care încă fac figurație în guvern, în alte structuri ale statului și chiar și aici, în mediul online. Morții nu înțeleg și urăsc acele spații în care alții sunt vii. Aceasta este cea mai mare invidie care se generează în omul mort într-un oarecare spațiu al vieții conștiinței. Săracul nu înțelege și urăște bogatul, pentru că acesta este viu în spațiul banilor.

O cutie cu chibrituri se aruncă atunci când este goală sau s-a udat și nu mai poate să-și împlinească misiunea și sensul pentru care a fost creată. La fel este aruncat și omul atunci când este gol sau și-a îmbuibat conștiința cu prostii, lucruri muritoare și nu își mai poate împlini funcția și sensul pentru care a fost creat.
Majoritatea oamenilor astăzi existenți în lume sunt cutii de chibrituri goale sau umede, fără a mai putea genera o scânteie, un foc al pasiunii pentru orice – viață, iubire, știință, cunoaștere.
Dumnezeu, Creatorul tuturor celor văzute și nevăzute, este Marele Programator care, cu ajutorul cifrelor, a creat Lumea văzută și nevăzută, lumea orizontalei și lumea verticalei, în punctul intersecției cărora te afli tu, în acest grafic al vieții.

În prima etapă, eu le spun cursanților mei că Dumnezeu este Zero și că din Zero, din nimic, totul a apărut și în Zero totul se întoarce, însă a venit timpul pentru foarte mulți dintre ei să le spun că Dumnezeu este 1 și nu 0. Oricât ai ridica 0 la putere, tot zero rămâne. Unitatea este forța creatoare care, odată ce apare într-un spațiu – Zero, gol, în care la început totul era pustiu și gol, întuneric beznă – începe să-l transforme, să-i aducă lumină, scânteie, idee, plan mental și îl transformă, tot așa cum un om ce apare într-un câmp gol începe să-l modifice, să facă o casă, o fântână, un sat, etc.
1, 0, 2, 3 – aceasta este ordinea corectă în Creație.

Acum, la început de an, oamenii cer de la Dumnezeu sănătate, bani, case și mașini, carieră, etc în loc să ceară conștiință și puterea de a conștientiza Creația, Viața, Analogia. Omul cere de toate, însă nu cere exact ceea îi lipsește cel mai mult – puterea de a înțelege, de a conștientiza, minte, inteligență, înțelepciune. Însă acestea din urmă sunt cele mai importante, din ele izvorăsc toate celelalte bunăstări – materială, existențială, sufletească, psiho-socială, relațională și cea spirituală, duhovnicesc-mentală, transpersonală, transformatoare, transcendentală.

Oamenii nu îl cunosc pe Dumnezeu, în schimb ei cunosc procesul filmărilor, mecanismul camerelor de filmat și, știind că într-un spațiu oarecare există o cameră de filmat, aceștia își schimbă comportamentul. Într-un magazin oamenii nu fură pentru că știu că există o cameră de filmat care, în mod sigur și obiectiv, îi filmează și pot fi prinși. Dacă nu ar fi existat camera de filmat, poate că oamenii ar fi furat. Dar nu se gândesc și nu își pun întrebarea că, poate, Dumnezeu procedează la fel, înregistrează totul precum o cameră de filmat și, oriunde s-ar afla, chiar și în somn, în vise, permanent totul se înregistrează, se acumulează informații – fie compromițătoare, fie laudative la adresa lor. Dacă oamenii ar fi conștienți de prezența lui Dumnezeu în acest fel, nu ar mai face o mulțime de lucruri, nici măcar în inima și în gândurile lor. Oamenii au un oarecare respect față de camera de filmat din magazin și dau dovadă de lipsă totală de respect față de Dumnezeu, apoi se întreabă de ce o pățesc. Păi, din aceleași motive în urma cărora o pățești în magazin dacă ai furat și camera te-a filmat. Este la fel și la Dumnezeu, numai că pățania vine pe alte căi și în alte moduri. De ce nu puteți crede că Dumnezeu atotvăzătorul vede totul și totul se înregistrează și se adaugă la dosarul tău spiritual? Că de dosarul tău fizic, în lumea asta fizică, se ocupă legea, procurorul, avocatul, etc.

Oamenii nu-l cunosc pe Dumnezeu și asta este problema principală a lumii contemporane. Oamenii nu-l văd pe Dumnezeu, nu-i văd legile și nu știu să-l recunoască în tot ce ne înconjoară.
Matematica calităților este legătura omului cu Dumnezeu, iar filosofia este legătura omului cu Mama-Natură.

Cel care cunoaște matematică calitativă află ușor că virusul este o creație artificială, științifică și nu a apărut în mod natural. Cu ușurință poate afla și în ce țară a fost creat acest virus modern, cel mai mediatizat virus. Pe teritoriul Ucrainei, de când cu Maidanul, au apărut 14 laboratoare care lucrează cu patogeni – viruși, bacterii, microbi (micro boți). În aceste laboratoare nici măcar guvernul Ucrainei nu are acces sau putere de control al activităților. Laboratoarele sunt finanțate direct de Pentagon – unitate militară. Evident că Pentagonul nu cercetează acolo, în laboratoarele din Ucraina, lucruri spre binele oamenilor, pentru că Pentagonul nu este o organizație de iubitori ai animalelor sau ai oamenilor, ci este o organizație militară, cu scopuri precise, stipulate chiar în statutul organizației. Ucraina nici măcar nu poate cere un raport al activităților din aceste 14 laboratoare. Nu e spre bine această stare de fapt a lucrurilor. Cine știe ce nou virus mai creează? Și cine știe când, în mod întâmplător și „accidental”, va fi eliberat în lume?

În același timp, pandemia face și un lucru foarte bun pentru lume – ea descoperă și aruncă cutiile goale de chibrituri, scoate la iveală ce este bun în anumiți oameni și răul din alții. Pandemia este un catalizator al binelui și al răului din lume. Doar în astfel de situații de criză iese la suprafață ceea ce este bine ascuns în lume și în om. Oamenii singuri se trădează pe ei înșiși și îi arată și lui Dumnezeu cine sunt. Oamenii singuri se selectează și se așază fie în lumină, fie în întuneric, iar pandemia doar creează un mediu propice pentru această selecție. Unde e răul, acolo e și binele. Unde e binele, acolo e și răul. Unde este trandafirul, acolo sunt și spinii.

În 2022, Rusia va suporta în continuare tot felul de presiuni, dar război nu va fi. Începând cu 2022, Rusia va deveni, treptat, garantul păcii în Europa. După întâlnirea dintre Putin și Biden de la începutul anului 2022, se va forma situația în care Rusia va începe să răspundă cu o mai mare hotărâre și putere tuturor provocărilor și atacurilor de imagine, politice și economice, cât și propagandistice, menite să dezvolte rusofobia în lume. Până în 2025, în mod treptat, se va reface o nouă uniune în jurul Rusiei. Mulți vor numi asta refacerea URSS-ului, dar nu va fi așa, pentru că această nouă uniune va avea la bază o cu totul altă filosofie, altă strategie și planuri diferite decât cele care au stat la baza înființării URSS-ului. Mai ales că în această nouă uniune vor intra și alte țări europene, care înainte nu făceau parte din Tratatul de la Varșovia.
Dacă nu ar fi fost Putin, Rusia nu ar mai fi existat. „Prietenii” spălați pe creier cu o puternică mașinărie propagandistică globală ar fi declanșat un război civil, un fel de Maidan în Rusia, și acum Rusia ar fi fost o colonie a SUA și a Pentagonului, așa cum este astăzi Ucraina. Un război civil în care rușii să se omoare între ei a mai fost și este cea mai mare plăcere a „prietenilor Rusiei. Însă Putin nu este un om oarecare, un conducător oarecare și poate că, datorită lui, încă nu s-a declanșat un război global cu arme de foc, chiar dacă astăzi ne aflăm într-un război global dus cu arme de altă prioritate.
Următorul președinte al Rusiei va fi un om născut în 1972, iar după acesta la putere va veni un alt președinte, născut în 1975. Cândva, oamenii îl vor pomeni pe Putin ca fiind un președinte foarte bun și nu un dictator. Mulți se vor bucura când Putin va pleca de la putere, pentru că nu știu ce urmează și cine și cu ce calități va veni la putere după Putin. Mulți vor crede că, odată cu plecarea lui Putin, în Rusia se va putea instaura democrația în stil american și pe placul Americii. Dar va fi exact invers. „URSS-ul” se va reconstrui și, treptat, va deveni centrul mondial al puterii spirituale, al unei noi teorii despre viață, guvernare, om ca element al statului și ca reprezentant al lui Dumnezeu pe Pământ. Primele încercări în această direcție vor apărea în orașul Cernăuți, din Ucraina. Paradoxal, nu? Cernăuți va deveni un centru, un grăunte care, treptat, va da roade ce se vor înmulți, apoi oamenii din Rusia vor dezvolta acest grăunte, îl vor crește și vor genera o mișcare extrem de puternică de renaștere a spiritualității la un cu totul alt nivel, care se va extinde mai târziu pe întregul glob.

Până în 2050 – 2060, întregul sistem politic și economic global se va transforma în cu totul și cu totul altceva, pe care mulți astăzi nici nu și-l pot imagina. Până atunci, China, din cauza sistemului implementat în societate bazat pe ratingul social, care este plin de controverse, va genera situații absolut stupide și contradictorii, lucru care va duce la mari tensiuni și revolte sociale puternice, capabile să răstoarne guverne și sistemul cu totul. Sistemul ratingului social va duce viața din acest sistem până la absurd. Trageți singuri concluzia.

2025 va deveni anul crucial pentru România, pentru că va fi pusă în situația să își aleagă viitorul. Nu va putea să nu aleagă din două una, iar în urma alegerii vor apărea efectele.

Ucraina se va destrăma și pentru asta are două scenarii: unul mai optimist, fără război, și altul mai pesimist, adică cu utilizarea armelor de foc. Aceeași soartă până în 2025 sau în jurul acestui an le așteaptă și pe Statele Unite ale Americii. În jurul anilor 2025, SUA se va destrăma în câteva state separate. Problema va consta doar în scenariu: fie se întâmplă în mod pașnic, fie cu folosirea armelor, cu vărsare de sânge, cu război civil. Scenariile pot fi alese. Poți hotărî cum îmbraci sacoul: fie bagi mâna stângă, fie mâna dreaptă în mâneca sacoului, dar indiferent cum alegi, până la urmă tot îmbraci sacoul. Aceasta este situația numerologică în care ajungi la același rezultat, fie că 2+3 = 5, fie 3+2 = 5. Rezultatul este același, dar calea poate fi aleasă.

Anglia nu va fi ferită nici ea de riscul major de destrămare în câteva bucăți și acest lucru va servi drept început pentru o „perestroică” a lumii europene.

Perioada de pace se va duce până în 2055. Până atunci nu va fi niciun război mondial sau global dus cu arme de foc, cum spunem noi astăzi. Însă, până atunci, permanent ne vom afla într-un război global dus cu arme de prioritate superioară, arme economice, ideologice, politice și, cel mai important, arme conceptuale.
În jurul anului 2055 nu este neapărat să se declanșeze un război global, însă va fi o etapă în care lumea va putea să aleagă: trecem în următoarea etapă prin dialogul constructiv, între oameni, sau prin dialogul distructiv, între arme. Până atunci, sper ca lumea să afle mai multe despre Creație, viață și să-și lărgească spațiul conștiinței, astfel încât atunci să aleagă dialogul constructiv – convenția, tratatul, contractul.

După anul 2025, Rusia va trece la alt nivel de dezvoltare, atât economică, cât și spirituală, politică și administrativă, lucru ce va inspira multe alte popoare din lume, care vor dori să preia modelul Rusiei.

2022 este un an atomic, o să înțelegeți mai târziu ce vreau să spun prin cuvântul atomic – atom. Mai mult, atunci când oamenii cad în instincte, adică în jos, vor începe să apară manifestări sus, în ceruri. Vom vedea multe manifestări pe cer și riscuri care pot veni de acolo. Problema OZN-urilor, a extratereștrilor, a cometelor și meteoriților va capăta o amploare mai mare în acest an. Dacă în trecut despre aceste lucruri vorbeau ca și cum doar niște conspiraționiști, ozn-ișți, ufologi, considerați toți niște scrântiți, acum despre aceleași lucruri se va vorbi din ce în ce mai mult pe cale oficială, de la diferite tribune și din ecranele televizoarelor, devenite și acestea oficiale între timp.

Pentru oamenii care s-au plasat în triunghiul cu vârful în sus din steaua cu șase colțuri, anul 2022 va fi un an bun, iar pentru cei care s-au plasat în triunghiul cu vârful în jos va fi un an extrem de rău, greu, insuportabil, cu efecte asupra sănătății fizice, dar și mentale de această dată. Până în 2026, ne vom afla în războiul cu pandemiile, val după val, virus după virus, tulpină după tulpină. Până atunci, nu va mai exista om pe pământ care să nu fi trecut prin această probă și prin acest examen. Toți vor trece prin acest examen al calității, inclusiv al calității sistemului imunitar, al capacității de inducție a timusului, al trăiniciei spațiului conștiinței. Treptat, toți vor fi examinați în cei 7 S ai omului și ai Creației.
– Simplitate
– Sinceritate
– Smerenie
– Sapiență
– Sfințenie
– Silință
– Străduință

Acum suntem testați cu toții doar în primele trei nivele corespunzătoare vieții – chakrele supraviețuirii, ale reproducerii și ale existenței fizice în lume. Să vedeți ce interesant o să fie când o să fim verificați la nivelul chakrei intermediare – Sapiența. Aici mulți o să cadă, foarte mulți, din lipsă de cunoaștere a mecanismelor vieții, a creației și a lumii. Toate aceste valuri vor avea în primul rând o funcție spirituală, aspecte ce au legătură cu spațiul conștiinței fiecăruia și, în general, al lumii. Ceea ce vedem la nivel fizic – spitale, statistici, politici – sunt doar efecte ale perturbărilor și ale defectelor conștiinței, atât ale omului în particular, cât și ale statului și ale lumii, în general. Dacă un singur S nu va funcționa așa cum este necesar la acest nivel de dezvoltare, automat ești eliminat, înlăturat. Scoateți litera S din cuvântul Creștin și vedeți cu ce rămâneți. Un singur S necorespunzător și rămâneți cu ce rămâneți, în sensul cel mai direct și profund al cuvântului. Odată o să vă demonstrați asta matematic, geometric, numerologic, psihologic, parapsihologic sau cum mai doriți: dacă unul din cei 7 S nu funcționează corespunzător nivelului de dezvoltare, atunci niciodată nu puteți atinge cel de-al 8-lea S și ultimul – Satisfacția.

Astăzi, 60% dintre oamenii aflați la conducere oriunde în lume, dar mai ales în țările așa-zis dezvoltate și civilizate, folosesc puterea în interesele lor proprii și nu în interesele omului, ale cetățeanului din munca și banii căruia aceștia parazitează sistemul și lumea. Acest lucru face ca lumea să fie exact așa cum este acum. Însă nu va fi așa permanent. În foarte scurt timp la scara istoriei, lucrurile se vor modifica, nu pentru că acești politicieni vor dori asta, nu pentru că vor conștientiza și vor începe să gândească și să creeze pentru binele omenirii, ci pur și simplu pentru că, treptat, îi ia Dracu’, cum se spune în popor, în cele mai diferite moduri, nebănuite de către ei, și vor dispărea de pe scena nu doar politică, ci și de pe scena vieții. O să vedeți cât de iscusit se va întâmpla asta. Cutiile de chibrituri goale vor fi aruncate și asta se face cu o forță nevăzută, de care nu te poți apăra și pe care nu o poți minți tot așa cum o faci cu electoratul. Doar 40% din politicienii lumii sunt patrioți și încearcă să facă ceva pentru binele țării și al cetățeanului. Raportul acesta de 40% contra 60% se va schimba destul de rapid din cauze nepricepute de cei care se află la putere printre cei 60% și asta va fi durerea lor cea mai mare, care se abate asupra lor fără să înțeleagă de unde li se trage. Problema este că nu vor suferi doar ei, ci și copiii lor, familia și rudele.